Thursday, 22 March 2012

dah siap part #2


siap!!!!
weehuuu~ berikan kredit kepada ceriakadkahwin untuk button badge ini
service dia pun memang tiptop..berurusan guna email dalam seminggu dia dah post ke costumer
saya hanya tempah untuk family sahaja termasuk dengan sebelah lelaki..nanti dia majuk plak dia tak dapat kan..so saya pun bersikap adil la hehe


ok sekarang untuk 2 button yang bawah tu tawaran terbuka pada siapa yang nak jadi pengapit kami..
ada sesiapa yang berminat ker???
jumpa la saya nanti k ;)
:girl_9:

0 kata coretan:

Post a Comment