Monday, 19 March 2012

dah siap

source : photo canvas
weehuuuu~ da siap
yeay~

hasil kerja yang amat memuaskan
saya bukan hantar 2 ni je tau..saya hantar 3(bnyk kn) haha..saya amat yakin dengan hasil kerja En. Halim (owner) sbb tu hantar semuanya dekat dia..mana lagi 1? ooowhh lg 1 perlu di rahsiakan nanti tak surprise plak.. ;)
3d photo canvas ni telah di rekemen kan oleh Nona Azhar..memang tak mengecewakan saya dan incik tunang..so sekarang saya rekemenkan pada kamu semua pula..hasilnya anda akan berpuas hati..harga pula amat berpatutan..service tiptop walaupun saya berurusan hanya dengan email sahaja..dalam seminggu dah siap..terbaik kan..


anda juga boleh lawatinya di sini


hati berkobar-kobar tak sabar nak show off kat tetamu ;)




2 comments:

  1. Thanks nanies :)
    N yg satu lagi tak leh poskan sebab canvas tu dlm sangkar:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ;)
      biarkan dia dalam sangkar dulu..nnt dia terbang pula hehe..

      Delete