Friday, 6 April 2012

dinner @ Fontana Cafe

before nak kawen ni..si dia ada mengidam nak sangat makan kat sini..tah mana dia dapat idea pun tak tahu la..kat Wall FB dia penuh pasal beger sesaja..then aritu saya teringin nak makan subway tapi terasa ragu -ragu & was-was plak nak makan..nak tau sebab apa..lain kali saya cerita ok..

back to the story..
tahu tak Fontana Cafe ? sesiapa yang tengok JJCM tu tahu la..saya tak tengok..tahu pun dari si yang mengidam tu..hik..
korang boleh tengok sini untuk maklumat terperinci
harga pun dia ada pamerkan di situ

me punya 

kami memang suka air buah

si dia yang punya

owwhhh gambar nachos saya tak de..da makan dlu plak before capture gambar hehe sorry :) 


kalau tengok real tak yah cakap la..beger dia memang besar dari carl's junior (yang saya pernah makan la)
dengan keadaan fizikal kami yang keding melengking ni (oiceh perasan..tapi dia memang keding haha) korang mesti dah agak yang kami tak habis kan..kalau itu yang korang pikir..memang itulah jawapan nyer..
roti sandwich saya boleh lagi tapau bawak balik...si dia punya yang dah hancur di ngap-ngap oleh dia..orang kedai tu pun mesti tak tau nak bungkus macam mana haha..so agak bazir skit di situ..<---jangan tiru perangai ini

lepas ni kena diet la..tak sampai sebulan jer lagi nak bernikah+bersanding ni...owww myyy~
jangan hasut saya untuk pergi makan yang sedap-sedap yer..tunggu lepas kawen nanti kita pergi lagi ok..

bye..bye..

2 comments:

  1. Stay area situ ke? Saya dah makan di Fontana ni 2x dah.... Tp servis agak lambat sedikit.

    ReplyDelete
  2. a'a tinggal kat area sini je..ni baru 1st time merasa makan kat situ..service dia memang lambat sikit..tapi boleh tahan jugak la makanan kat situ

    ReplyDelete