Monday, 14 May 2012

bebel

fuhhh..fuhh....*batukbatuk
perghhh berhabuk..bersarang blog nih..
bz bebeno sebab dah lama tak update
harini dah mula kembali bekerja selepas lama bercuti kawen *feewiitt~
(padahal mood lemah je..malas kot) haha
mula-mula teruja nak datang ofis sebab pagi-pagi boleh kuar umah sama-sama dengan somi hihi
boleh salam cium tangan somi..awww~ memang idaman dari dulu
tapi malangnya "ku sangka panas hingga ke petang tapi hujan di tengah hari"
baru separuh perjalanan da 'tensen' huaaa~
3 perkara yang buat hati panas pagi nih...
.
.
1st kena hadap jem
2nd kerusi aku lady G curik!!
3rd earphone pc boleh merayap
ggrrrrr~
.
.
adeyhh di sebabkan mood pengantin baru ada lagi..aku pun redha kan je la..sabar masih di tahap kawalan yang baik..si somi mesti banggakan hehe
ok la lain kali kita cite pasal kawen haritu..gambar tak dapat lagi nak show off kat sume hehe sorry..setakat ni just nak ngadu tu jer.. :D bye

0 kata coretan:

Post a Comment