Monday, 2 July 2012

hehehehehehehe:minimo_02:...(gelak jahat ko..sambil joget-joget) haha

syukur alhamdulillah..rezeki aku dapat suami yang baik hati..
Sebab aku dah tak perlu nak skodeng blogshop setiap hari..tak perlu nak iri hati tengok orang pakai di situ di sana lagi..tak perlu jeling-jeling kedai lagi..dan yang penting skali..tak perlu rasa sakit hati..iri hati..cemburu dengan muncung sedepa kedepan...

nak joget-joget lagi la :minimo_05: lalalala ¸¸.•*¨*•♫~
saya dapat ini as my birthday present...weeehuuu~



love u husband..love u more and more ♥♥♥

berbunga-bunga hati ni..jatuh cinta berganda-ganda pada si somi hehe
ohh lupa plak..
untuk membuatkan gambar kita lebih menarik..
aku ada beli Instax Mini Film Frame Sticker dengan harga RM12.60
ohooiii sape nak bagi harga macam tu kan..tak caya tengok sini
 jenis printed film lagi tau..kalau kat luar harga biasa rm20-30 jugak la


tengok..boleh buat gambar lebih ceria dan menawan..best kan..
errr agak-agak..husband bagi ker eh nak beli banyak-banyak nih hehe
 so..this is  my 1st capture using this lovely camera
enjoy........~


jangan jeles ok..tata~

0 kata coretan:

Post a Comment