Saturday, 13 October 2012

aku suka = aku cinta :)

ok maybe dah terlalu lama @ basi untuk aku post mengenai lagu ni..
tapi setiap kali aku dengar..mesti aku akan tersenggih sorang-sorang
yupp..kisah aku mungkin ada kaitan sikit dengan maksud lagu nih..
kisah yang agak lucu juga bila di kenang
anyway tak nak panjang cerita..jom layan lagi lagu nih..

sumber ikhlas dari youtube :)


lirik

Aku lihat dia disana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba menghampirinya
Lalu aku menyapa dia

Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia

Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya

Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya

Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya

Ku terima satu nota darimu
Yang tertulis ‘Aku suka kamu’

Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Akhirnya kini ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini, aku mulai bahagia
Menerima cinta darinya

Aku suka dia


p/s: happy 4th anniversary enemy, friend, boyfriend, best friend, HUSBAND...
today was the date me and u declare as a couple..so many things we have been trough together..we laugh, cry, singing, joking, flirting and more..from 13th oct 2008 until now..my love to u become much deeper and never fade..Dear Allah..please let it stay like this forever..i love him as much as i do :)

LOVE YOU HUSBAND

0 kata coretan:

Post a Comment