Monday, 18 March 2013

1 million women purple walk (lagi)

hari tu cite pasal event ni tunda
kini dah telah terlaksana pun pada ahad 17 mac yang lalu
so dapat jugak la join..
cuba search kat google pasal aktiviti ni..memang ramai giler orang yang join..tak kira lelaki atau kanak-kanak..bukan setakat di putrajaya je..kat kawasan lain pun turut menganjurkan acara tersebut..


yang ni tak tau la terpaksa join ke atau tak de mood sebab tak cukup tidur..
ye la nak pergi sana kena awal pagi sebab nanti jalan tutup..


acara ini di adakan bersempena menyambut hari wanita sedunia
cehhh..sejak dah kahwin ni dah bergelar wanita plak dah..


ni antara mak, kakak dan kawan office-nya
geng TM masa tu tak jumpa lagi..huhu
tapi tak pe tak patah semangat pun..kami masih teruskan juga perjalanan ini
bila dah nak balik baru pergi cari port TM..kalau tak nanti tak dapat benefit yang di tawarkan..
rugi kot..(sebab tak register kehadiran) 


exited kot sebab baru first time tengok muka beliau depan-depan hehe
#1Malaysia #iM4u 


menghargai pejuang-pejuang negara
♩ ♪ ♫ ♬ inilah...barisan kita..
yang ikhlas..berjuang..
siap sedia..berkorban
untuk ibu pertiwi ♩ ♪ ♫ ♬


like a rock star..hahaha
happy me~
tata..


0 kata coretan:

Post a Comment