Tuesday, 25 June 2013

my busy week



this week will be my bz..bz..bz..day zzzz~ ever!!!!
and im sooooooo happy


taaaadddaaaaa~
yang di nanti telah tiba

fuhhhh time nak amik kunci ni la ada audit stesen kat office ni
so bodek la bos minta permission nak kuar kejap
kejap????!!!

kejap amenda nyer..sampai balik terus la tak masuk office semula hahaha
bukan nak di sengajakan
lepas amik kunci terus buat defect rumah
ni la masanya nak buat semua..kalau tak..bila lagi kan..nanti lambat plak nak pindah




pinjam tangga kat kontraktor yang buat rumah kat tepi padang hehe
semua ni tak kan berjaya kalau tak de bantuan dari bapa mertua..
orang yang berpengalaman..abis semua dalam rumah kami tanda "retak"pecah"karat"bocor"
dari luar rumah sampai ke dalam..sampai ke tangki semua dia check untuk kami


paip depan rumah dia g simen sekali semua..adeyyy


lantai bahagian dining ada pecah 1
tiles kat dapur dengan bilik air tak main ketuk-ketuk lagi..kot-kot dia letak simen kosong je kan..
yang lain banyak retak je la dalam rumah tu..and bocor kat paip sinki bilik air..tangki plak alhamdulillah ok


siapa ada bela kambing or lembu..nak pinjam sekor..nak suruh dia trim rerumput tu hahaha


last..last..hehe


sesiapa yang bermurah hati nak tolong cuci rumah
meh datang jumpa kita meh..

ok tu je la..nak sambung buat report defect rumah plak..
esok nak hantar..lepas tu nak pergi MPS lagi..nak minta permit ubahsuai rumah..
excuse me..bukan nak renovate ok..pasang grill je pun..haha

bye..bye

2 comments:

  1. Alhamdulillah..Tahniah Nani and Azrean..lepas ni buat kesyukuran and solat hajat kt rumah tu k...nanti kita cuci sama2..bagi tahu je bila k hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..siap semua nanti buat kenduri+raya..haha
      tq..tq..nanti nak basuh akan paggil semua yang terlibat :p

      Delete