Tuesday, 1 October 2013

one happy family at home

family reunite after 51 days
bak kata along la
lepas 51 hari dari raya hari tu..
benda ni dah lama plan..beli voucher dari groupon..murah la sikit kan
boleh di katakan puas hati jugak la dengan tempat ni..sebab masih baru kot


wooohhhooo 1st time buat gambar gerak-gerak ni..
seronok kau yer
nasib la untuk diri snediri tak de siapa nak buatkan huhu
gambar yang lain enjoy la tengok kat bawah ni



orang besar naik..diorang pun nak jugak..mak-mak la jadi mangsa nak kena bawak kan


berlagak riang walaupun tak mandi..pfffttt


si kenit...


one big family
orange day..TM day????


adik beradik kita la


jom naik river cruise
banyak lagi tempat lain yang tak pergi..malam tu semua dah surrender
hari sebelumnya plak aku datang lambat..pfffttt


habislah kerepek opah baru beli tu bagi burung makan


ehhh selit gambar somi jap..*wink


suka tengok kampung ni..comel je


ok jumpa lagi nanti bye..bye

2 comments:

  1. bestnya..next year kita buat lagi hehe...

    ReplyDelete
  2. boleh..set la lagi tempat lain lepas ni

    ReplyDelete