Sunday, 30 November 2014

instax share......awesome

sesiapa yang kenal diri ini mereka akan tahu kegilaan aku pada camera..
gila..gila pun tak de la semua kedai tu aku nak beli..just ikut pada jenis je la..
DSLR..ada
insta mini..ada
latest yang ni la..

(usaha nak dapat yang ni kena jampi dulu family and laki den)

INSTAX SHARE


WOOOHOOOO
cool jugak la..kalau insta mini tu sama jugak macam ni..
yang ni terlebih cool sebab print direct from handphone
 memang semua kenangan lama kita boleh print and tak perlu bawak kehulu kehilir
simpan je kat rumah..balik kita print puas-puas


pilih je gambar mana yang nak samada direct dari camera atau folder..set wifi (bukan wifi internet ya)...edit suka hati (nak template ke, sephia ke, black & white ke) pastu print..dah siap!!!!


time ni la godek kenangan lama..
print..print..buat album tatapan sendiri


cool jugak sebab boleh buat wishes card
depends on template apa yang ada hehehehe


untuk keterangan lanjut boleh lah tonton dan lihat la video ini
doa-doa je la takde lagi keluaran yang cool di masa akan datang..encik somi dah menjampi tu agaknyer hahaha
till we meet again...bye~

1 comment:

  1. oo..menariknya..tak pernah tau ada menda2 gini

    ReplyDelete