Tuesday, 19 March 2013

dapat jugak

baru tadi amikkan BR1M untuk atuk (wakil)
dalam hati terdetik "tak pe la..tak layak pun nak dapat" sambil pegang voucher itu
bila balik office tengok streaming PM datang melawat ke menara TM
mula-mula dengar biasa je..bila tiba di kemuncaknya
dupdapdupdap
.
.
.
jeng
.
.

jeng
.
.
harapan ada pengumuman yang menarik
.
.
.

.
.
.
Atas penghargaan, sumbangan, komitment dan kesetiaan..
.
.
.
berkias-kias pula..semua dah tak sabar ni..


alhamdulillah..rezeki..syukur yaAllah..
dapat jugak la BRIM TM haha
so laki bini tak payah la nak kongsi-kongsi sebab 2 dua dapat
terima kasih PM..terima kasih TM
i love u~

Monday, 18 March 2013

1 million women purple walk (lagi)

hari tu cite pasal event ni tunda
kini dah telah terlaksana pun pada ahad 17 mac yang lalu
so dapat jugak la join..
cuba search kat google pasal aktiviti ni..memang ramai giler orang yang join..tak kira lelaki atau kanak-kanak..bukan setakat di putrajaya je..kat kawasan lain pun turut menganjurkan acara tersebut..


yang ni tak tau la terpaksa join ke atau tak de mood sebab tak cukup tidur..
ye la nak pergi sana kena awal pagi sebab nanti jalan tutup..


acara ini di adakan bersempena menyambut hari wanita sedunia
cehhh..sejak dah kahwin ni dah bergelar wanita plak dah..


ni antara mak, kakak dan kawan office-nya
geng TM masa tu tak jumpa lagi..huhu
tapi tak pe tak patah semangat pun..kami masih teruskan juga perjalanan ini
bila dah nak balik baru pergi cari port TM..kalau tak nanti tak dapat benefit yang di tawarkan..
rugi kot..(sebab tak register kehadiran) 


exited kot sebab baru first time tengok muka beliau depan-depan hehe
#1Malaysia #iM4u 


menghargai pejuang-pejuang negara
♩ ♪ ♫ ♬ inilah...barisan kita..
yang ikhlas..berjuang..
siap sedia..berkorban
untuk ibu pertiwi ♩ ♪ ♫ ♬


like a rock star..hahaha
happy me~
tata..


Wednesday, 13 March 2013

13.3.13

13.3.13

happy 53 "month"sary...stranger..enemy..friend..boyfriend..husband

doakan yang terbaik dengan angka 3..
semoga ada keajaiban untuk kami berdua
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tak lama kemudian
.
.
.
.
.
.
.
.
.
stress memanjang je arini huhu..naseb..naseb T____T

Wednesday, 6 March 2013

1 million women purple walk


alamak...baru semangat nak join dengan mak
weeehuuu..tapi~


sekali kena tunda la..
huhu..