Monday, 21 May 2012

my other half


Friendship is a relationship between friends, a friendly feeling or attitude. Friends care for one another and look out for each other. For a deep understanding to occur between friends, they must open up about personal things, listen carefully, and be loyal to one another---->wikipedia

My best friend is the girl who in wishing me well wishes it for my sake..
she is Endah Nabila
my one and truly one bestfriend

dulu

sekarang

walaupun pernah berpisah seketika tapi tetap bertemu kembali..she's are everything to me..more then just a friends..kami membesar bersama..berkongsi suka duka..gelak ketawa..sedih menagis..susah senang..impian harapan..keinginan kemahuan..semuanya dilakukan bersama..she always there when i need her..no matter what i know i had her to be my good listener and my shoulder to lend on my head..
walau ada berapa ramai kawan pun dalam facebook dan twitter..tu semua wayang saja..mereka tak kan boleh jadi seperti dia..dan aku tak nak yang lain selain dari dia..kawan selalu datang dan pergi..tapi dia tetap di sini..dear God..please let it stay like this i'm begging You..walau aku dah berkahwin aku tak sanggup berjauh dengan beliau kerana aku tahu aku akan sentiasa memerlukan dia..

ini bukti nyer..she is my laughter..she is my spirit..i love u girl~
thank you for being such a good friend to me..errr not just a friend.. you are more then anything..
untuk setiap apa yang kamu telah lakukan mungkin tidak terbalas dari aku..maafkan aku..
maaf kalau ada kekurangan bagi aku sebagai kawan..maafkan aku kalau kita tak sempat nak luangkan masa bersama sebelum aku kawen..
aku janji hubungan kita tak kan berhenti di sini..
aku janji~






Wednesday, 16 May 2012

Wordless Wednesday #2


can't help it :girl_9:

Tuesday, 15 May 2012

ratu hidup ku



ibu
bonda
mummy
mama
umi
emak....

sorry for being late to wish happy mother's day to all mommies in this world..
for my emak "ratu permaisuri hatiku" i always love u not only today but everyday!!
Thank you mom for everything that you have done & keeping doing for me.. Thank you
God for having you as part of my life, you have
taught me many good things' before until now.. what i have become today it's because of you....without you i'm nothing..without you i can't be like this..for sure someday i wanna be the same like you for my kids..
Not every mother wakes up super early in the morning to make some food for her husband and 'bekal' for me..i miss my mom cooks..times are different now..but i will suitable with it..huhu..
I know we may be far apart right now..I'm sorry..but I'll just love you more..Every year that I grow..promise!!



p/s:- happy mother's day to mother in law too :)


Monday, 14 May 2012

bebel

fuhhh..fuhh....*batukbatuk
perghhh berhabuk..bersarang blog nih..
bz bebeno sebab dah lama tak update
harini dah mula kembali bekerja selepas lama bercuti kawen *feewiitt~
(padahal mood lemah je..malas kot) haha
mula-mula teruja nak datang ofis sebab pagi-pagi boleh kuar umah sama-sama dengan somi hihi
boleh salam cium tangan somi..awww~ memang idaman dari dulu
tapi malangnya "ku sangka panas hingga ke petang tapi hujan di tengah hari"
baru separuh perjalanan da 'tensen' huaaa~
3 perkara yang buat hati panas pagi nih...
.
.
1st kena hadap jem
2nd kerusi aku lady G curik!!
3rd earphone pc boleh merayap
ggrrrrr~
.
.
adeyhh di sebabkan mood pengantin baru ada lagi..aku pun redha kan je la..sabar masih di tahap kawalan yang baik..si somi mesti banggakan hehe
ok la lain kali kita cite pasal kawen haritu..gambar tak dapat lagi nak show off kat sume hehe sorry..setakat ni just nak ngadu tu jer.. :D bye

Wednesday, 2 May 2012

may 2011


ambil masa untuk update blog
maklum saja la..busy bebeno lately nih..haiiihh~
ok jom stat cite


oh may..please be nice to me...

it will happening really..really..really soon~
And the title Cik will change to Puan..oohhooii.. i'm truly excited to become my fiance's wife, of course i do.
and It will be a brand new day for me and him

semua perasaan dah terasa sekarang
dup..dap..dap..dup..~
semua persiapan 80% dah siap..
hanya tunggu barang yang di tempah je untuk sampai ke rumah
semoga semuanya akan di permudahkan lepas ni
oleh itu
.
.
.
di kala ni..di waktu ini..aku rindukan wajah kesayangan hamba..eceh~
jumpa lagi..bye..bye