Tuesday, 25 June 2013

my busy week



this week will be my bz..bz..bz..day zzzz~ ever!!!!
and im sooooooo happy


taaaadddaaaaa~
yang di nanti telah tiba

fuhhhh time nak amik kunci ni la ada audit stesen kat office ni
so bodek la bos minta permission nak kuar kejap
kejap????!!!

kejap amenda nyer..sampai balik terus la tak masuk office semula hahaha
bukan nak di sengajakan
lepas amik kunci terus buat defect rumah
ni la masanya nak buat semua..kalau tak..bila lagi kan..nanti lambat plak nak pindah




pinjam tangga kat kontraktor yang buat rumah kat tepi padang hehe
semua ni tak kan berjaya kalau tak de bantuan dari bapa mertua..
orang yang berpengalaman..abis semua dalam rumah kami tanda "retak"pecah"karat"bocor"
dari luar rumah sampai ke dalam..sampai ke tangki semua dia check untuk kami


paip depan rumah dia g simen sekali semua..adeyyy


lantai bahagian dining ada pecah 1
tiles kat dapur dengan bilik air tak main ketuk-ketuk lagi..kot-kot dia letak simen kosong je kan..
yang lain banyak retak je la dalam rumah tu..and bocor kat paip sinki bilik air..tangki plak alhamdulillah ok


siapa ada bela kambing or lembu..nak pinjam sekor..nak suruh dia trim rerumput tu hahaha


last..last..hehe


sesiapa yang bermurah hati nak tolong cuci rumah
meh datang jumpa kita meh..

ok tu je la..nak sambung buat report defect rumah plak..
esok nak hantar..lepas tu nak pergi MPS lagi..nak minta permit ubahsuai rumah..
excuse me..bukan nak renovate ok..pasang grill je pun..haha

bye..bye

Thursday, 6 June 2013

berhabuk

perrgghhh dah berapa zaman tak update blog nih
kalau semua nak cerita sekarang memang dah basi la kan
tak laku punya cerita nak jual haha

tapi banyak perkara yang nak di kongsikan / di luahkan / di jaja
tapi tak tertaip nyer kat keyboard nih

perkembangan terkini tengah buat persiapan nak masuk "pondok asmara" kami
pening weyhhh..tak tahu nak buat apa
kepak kat duit dah tumbuh..tunggu dia dah matang je baru boleh nampak dia terbang huhu
tapi takpe kita buat apa yang termampu je ok
lain gaji baru kita tambah apa yang patut
(bila fikir balik...dapat ke shopping raya tahun ni???)

ting..ting..ting..(lampu bulp menyala)

memandangkan kini dah masuk bulan 6 iaitu bulan kelahiran ku
boleh ke nak request baju raya sebagai hadiah..hehe


tahun lepas dah beli kat dia..tahun ni nak lagi hehe

#keeppraying

"cukuplah bagi Allah bagi kami dan sebaik-baik tempat berserah..Dialah sebaik-baik penjaga dan sebaik-baik penolong"

semoga segala urusan ku di permudahkan dan di murahkan rezeki... AMIN~

Sunday, 2 June 2013

its june babeh


apa yang aku nak wish untuk bulan nie?...~
 #keeppraying