Thursday, 6 June 2013

berhabuk

perrgghhh dah berapa zaman tak update blog nih
kalau semua nak cerita sekarang memang dah basi la kan
tak laku punya cerita nak jual haha

tapi banyak perkara yang nak di kongsikan / di luahkan / di jaja
tapi tak tertaip nyer kat keyboard nih

perkembangan terkini tengah buat persiapan nak masuk "pondok asmara" kami
pening weyhhh..tak tahu nak buat apa
kepak kat duit dah tumbuh..tunggu dia dah matang je baru boleh nampak dia terbang huhu
tapi takpe kita buat apa yang termampu je ok
lain gaji baru kita tambah apa yang patut
(bila fikir balik...dapat ke shopping raya tahun ni???)

ting..ting..ting..(lampu bulp menyala)

memandangkan kini dah masuk bulan 6 iaitu bulan kelahiran ku
boleh ke nak request baju raya sebagai hadiah..hehe


tahun lepas dah beli kat dia..tahun ni nak lagi hehe

#keeppraying

"cukuplah bagi Allah bagi kami dan sebaik-baik tempat berserah..Dialah sebaik-baik penjaga dan sebaik-baik penolong"

semoga segala urusan ku di permudahkan dan di murahkan rezeki... AMIN~

1 comment: