Thursday, 26 April 2012

kerja



ok lately banyak betul kerja kat office
last week berderet dengan meeting sesaje
minggu ni nak cover duty orang pula...
dah macam secretary plak..sume benda orang nak tanya
kerja bahagian teknikal je..tapi pelik..orang nak call boss tapi boleh plak sampai ke handphone aku
sana cari sini..sini pun kat sini..situ pun ke sini..aiiyaa..
kerja sendiri pun banyak tertangguh di sebabkan sistem gilok..
dengan keja yang terlebih menimbun kat umah lagi..
dalam unit ni tinggal aku sorang je yang nak handle
kira tough jugak la kan..ada yang pernah buat..ada jugak tak..
tapi sanggup terima cabaran.. challenge!!!!<---misi TM
aku bukan mengeluh..cuma tak sabo nak cuti panjang je ni..esok kalau sistem main giler lagi memang aku dengan rela hati akan handover duty pada sesiapa saje hehehe
kesimpulan:
.
.
.
.
.
tak sabar nak menunggu hari esok~

0 kata coretan:

Post a Comment