Friday, 13 April 2012

mandian lulur

di rekemenkan oleh kawan masa belajar dulu
dia pun bakal pengantin juga
nak di jadikan cerita kita ni tak de la selalu menjaga kecantikan sangat
sejak 2 menjak nak dekat jadi bini orang ni kena la jaga penampilkan (oiceh)
nak pegi Spa mesti mahalkan (nak beli barang kemahuan pun tak mampu) lagi pun memang tak pernah pegi Spa so kita tak tau Spa mana yang elok atau terbaik
lepas tu si kawan ni cerita la dia buat kat rumah jer..rumah???? ermm ok
sebelum ni pernah cuba mandian garam tu..memang best ala-ala scrub badan..tapi stok susah plak nak dapat sebab memang puas hati dengan produk tu tak nak beli jenis yang lain..gambar kat google tak de plak jenis tu (sori la eh)
masa nak beli aritu mula kalut kan sebab tak tau nak beli yang mana..siap call si kawan nak tanya dia pakai jenama apa..tapi jenama yang dia pakai tu tak de la plak..then kita tibai aje la beli yang bawah ni


baru mencuba nya semalam..ok arini hari jumaat semalam khamis<---kenapa plak aku cuba benda ni malam khamis..haha azimat kot agak nyer hahaha
lupakan pasal ni..
ok back to the story...memang semalam amik kesempatan nak cuba benda ni..hope dapatla kurangkan stress yang melanda diri..ala-ala macam kita pegi ber'Spa' untuk release tension..haha..hasil pertama puas hati..memang best..jimat pun jimat..kulit pun lembut..nyaman..wangi...fuhhh berbaloi babe..tak rugi cuba..
naseb tak mahal..korang try la cuba jugak..

untuk lebih meyakinkan pasal benda ni ada testimoni lagi dari sarah
kalau macam ni hari-hari nak stress pun tak pe kot..LOL
ok selamat mencuba..
bye..bye..

2 comments:

  1. buat kat spa memang best, tapi kena consider harga la..yg ne cam best je, nak try kat rmh nti.^_^

    ReplyDelete