Wednesday, 20 June 2012

cerita nikah

agak-agak la kan..dah terlalu lama ker eh aku nak post cite pasal nikah ni..ohooiii  tak kisah ler..dalam hati ni masih terasa macam pengantin baru lagi kot..inai di jari pun masih ada hahaha..
actually aku baru dapat tengok gambar nikah sepenuh nyer (separuh je)..huhu sedih plak sebab x banyak gambar time nikah..kena tunggu dari photographer yang di lantik khas untuk menjalankan tugas beliau..tapi lama lagi ke nak siap bang oi.. hehe

ok  la..ni antara gambar yang berjaya aku perolehi..di ubahsuai oleh aku sendiri<--touch up je pun


si laki-laki..heeee~ (buat muka gatal...grrr~)



yang ni gegurl nyer..<-----x boleh bla..muka nak serius aje
maw tak serius..cuak babe..menunggu saat di ijabkabulkan...hehe


dup..dap..dup..dap..


perasaan di hati rancak bergelora..
tangan di hulur, disambut mesra..
ijab dan Qabul ibarat ikrar cinta..
sekali lafaz..kami bersatu jua..


kekuatan yang sentiasa menemani aku...
tidak sesaat pun dia lepaskan tangan aku..


alhamdulillah..selesai urusan rasmi pernikahan <--amboiii shukew dier
ku tertawan dengan wajah kegembiraan nyer...
cair kot...laki sendiri memang la..


air mata kesyukuran~


 daddy little girl..awww~


i'm completed..thank you Allah

gambar tak berapa nak banyak sangat..sori la eh..yang ni pun dapat tanpa di sengaja kan..yang lain x post pon gambar aku nikah kat fb..kalau ada..meh la kongsi-kongsi dengan aku..gambar aku kot..hehehe
kalau ada lagi nanti kita share lagi eh di lain post lain entry hehe..
sekian~

2 comments:

  1. Ske gamba yg peluk papa tu huhuuu.. Humang aii lame tul nak siap gambonye? Tulah kalau amek akak ni ha kaver wedding itu hari 2 minggu konpem dapat gambo tau *cewah promote!* Tp ade diff la ngan anak no-3 sbb anak no 3 ni aktif dan badan dia berisik lagi dr yg kakak n abangnya hasik makan folic acid tu.

    ReplyDelete
  2. tak tahu plak akak ada buat job photographer..ingatkan just hobi biasa2 je..da masuk 3 bulan baru dapat gambar kak huhu

    ReplyDelete